Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen szem színű lány jön be? :D
Figyelt kérdés
kort is írjatok légyszíves , köszönöm :D2013. márc. 22. 14:41
11/34 anonim válasza:
Nem érdekel,milyen színű a szeme, nem ez fog dönteni.De hogy valami hasznos is legyen benne: barna
17/F
13/34 anonim válasza:
Nekem kék szemem van, viszont nagyon nem tetszenek az ilyen csajok. Szóval minden csak kék ne, de leginkább a barna tetszik.
14/34 anonim válasza:
9‘s
Szerencsére engem a szürke szeműek (legyen az nő, férfi,, gyerek, nyugdíjas) alapból utál. Először nem hittem ebben, de így van. Valamiért minket sötét szeműeket bűnözőnek, gonosznak, pojolbélinek, cigánynak vagy nem tudom minek tartanak. Én is utálom őket.
16/34 anonim válasza:
őszinte legyen az a két szem és eredeti... a többi nem számít :)
17/34 anonim válasza:
Amúgy a legrosdzabb szemszín az a tipikus jellegtelen világos pesti szem. De tényleg. Se nem zöld se nem kék se nem szürke. És jellegtelen akárcsak a pestiek többsége. Igazi proliszem.
18/34 anonim válasza:
Piros.
Vicceltem (:
Egyébként kék
19/34 anonim válasza:
Csak is a vérben forgó, ha az színek számít.
20/34 anonim válasza:
Piros,mert olyat még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!