Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a lány és miért tűri el e viselkedését a pasija?
"szoktam is náluk aludni, sőt, velük egy ágyban is"
ha ott van a pasid miért nem vele alszol? nem egészen értem :DDDDD ha meg nincs ott, miért alszol velük egy ágyban? érdekes... találj ki egy új magyarázatot ;)
09:54
Végül is mai félredugásokat nem megcsalásnak nevezik egyesek hanem nyitott kapcsolatnak.
Ha ilyen a helyzet akkor nem kell ott aludni a másiknál. Probléma megoldva.
Rossz a gerince -> menjen orvoshoz. Én ágyamba biztos nem aludna más pasi az én barátnőmmel, míg én a földön alszom. Ez noszensz.
teljesen mindegy, hogy kinek az ágya.
nagyon 'maradi' vagyok mert nem szeretném, hogy a barátom mással aludjon. egyébként meg a házigazda helyében inkább aludnék a földön, hiába az én házam a párommal és akkor feküdhet a beteg ember a puha ágyon a saját párjával.
nekem ez természetes lenne, elég ostoba dolog ez a 'én házam, muszáj az ágyamban aludnom' dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!