Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a lány és miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a lány és miért tűri el e viselkedését a pasija?

Figyelt kérdés
Van egy csaj ismerősöm, aki szinte állandóan csak pasikkal bulizik. 22 éves. A lakásán fogadja őket a bulik előtt, erről készül is kép. És rendszeresen az exeivel jár el bulizni, miközben van pasija. Legutóbb az egyik exe lakásán 6 pasival iszogatott és aludt ott! Persze azt mondta, nem történt semmi, de valahogy nehezen hihető. A pasija miért tűri el ezt?
2013. márc. 22. 13:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"szoktam is náluk aludni, sőt, velük egy ágyban is"

ha ott van a pasid miért nem vele alszol? nem egészen értem :DDDDD ha meg nincs ott, miért alszol velük egy ágyban? érdekes... találj ki egy új magyarázatot ;)

2013. márc. 22. 23:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Nincs mindenkinek 10 ágya a lakásban..bocsi ha ezzel újat mondok. És mivel én a gerincem miatt nem alhatok a földön, a házigazdától meg szintén nem várhatom el, így mi alszunk az ágyban, a barátom pedig a földön..ennyi. Már óvódás korunk óta barátok vagyunk, tehát nem először fordul elő ilyen. Sőt, az ő barátnőjét se zavarja.
2013. márc. 23. 09:54
 13/17 anonim ***** válasza:
ó értem, biztos velem van a baj mert úgy gondolom, mindenkinek a saját párjával kéne aludnia... :D
2013. márc. 23. 22:55
 14/17 anonim ***** válasza:

09:54

Végül is mai félredugásokat nem megcsalásnak nevezik egyesek hanem nyitott kapcsolatnak.

Ha ilyen a helyzet akkor nem kell ott aludni a másiknál. Probléma megoldva.

Rossz a gerince -> menjen orvoshoz. Én ágyamba biztos nem aludna más pasi az én barátnőmmel, míg én a földön alszom. Ez noszensz.

2013. márc. 24. 10:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Képzeld voltam orvosnál, kétszer műtötték..de majd pont neked fogok magyarázkodni. De ne csodálkozz ha elhagy a párod, mert ilyen nyárspolgárian és maradian gondolkodsz. Attól hogy egy ágyban ALSZUNK még n4m jelenti a dugást. De látom itt csak rosszindulatú emberek vannak, akik magukból indulnak ki. Befejeztem. Pont.
2013. márc. 24. 14:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Épp ezt magyarázom az itteni korlátolt értelműeknek. Nem a mi ágyunk, mi a barátomtól 300km-re lakunk a párommal.
2013. márc. 24. 14:25
 17/17 anonim ***** válasza:

teljesen mindegy, hogy kinek az ágya.

nagyon 'maradi' vagyok mert nem szeretném, hogy a barátom mással aludjon. egyébként meg a házigazda helyében inkább aludnék a földön, hiába az én házam a párommal és akkor feküdhet a beteg ember a puha ágyon a saját párjával.

nekem ez természetes lenne, elég ostoba dolog ez a 'én házam, muszáj az ágyamban aludnom' dolog..

2013. márc. 24. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!