Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent ez? Mire veljem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez? Mire veljem a lany viselkedeset?

Figyelt kérdés
nemreg megkertem 1 lanyt hogy legyen a baratnom...de nemet mondott(hoozafuzte hogy meg fogja banni).kozoltem vele hogy nagyon rosszul esik es elhuzodok tole egy ideig,hogy muljon el ez az erzes.de azota jon es olel,meg hiv hogy uljek melle oran,meg szinhazba is hivott.eddig nem csinalt semmi ilyet
2009. márc. 4. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti h a lány hülye,és már megbánta h nemet mondott
2009. márc. 4. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Áhhh, nők, szóval azt mondta, hogy nem kellessz, neki a hangsúly azon van, hogy MONDTA, de ennek ellenére próbál veled kapcsolatba kerülni, legalábbis nekem ez jön le, amik már TETTEK, akkor itt mégis lehet valami, szóval az esetleges a válasz a kérdésedre:

Bejössz neki, és még az is lehet hogy össze akar veled jönni.

Nálam is volt már hasonló, hogy nemet mondott, de később meg összejöttünk, női szeszély :D :S :D

2009. márc. 4. 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, hogy már szinte minden csaj ezt csinálja... -.-"

Elég szeszélyes... szerintem kérdezz rá miért van ez, de valószínűleg ő maga sem fogja tudni.

2009. márc. 4. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam már így és a csaj nem tudta megmondani mi volt nála az a hangulatingadozás. Pedig először ő közeledett aztán léptem én.
2009. márc. 4. 17:19
 5/9 A kérdező kommentje:
nekem akkor azert mondott nemet...mert van valakije(akkor tudtam meg)de tavkapcsolat...nagyon tavol van az illeto szemely
2009. márc. 4. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor bizony azért mondott nemet, mert volt valakije szóval rendes lány lehet ha nem csalta meg :P

De azóta lehet, hogy szakítottak és azért közeledik :)

szerintem 1 próbát még megér ha neked sem közömbös a lány !

Sok sikert!

2009. márc. 4. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

És eljövé a férfiak ideje!

Most várakoztatsd. Juhéjj, majd megtudja, hogy máskor mondja azt amit szeretne, nem amit azt hiszi, hogy kell!

Nehogy utána menj, mert akkor rögtön ő győz. Utasítsd el. Egy databig. Aztán lehet találkozgatni, meg egyebek. De az a lényeg, hogy várjon. Érezze az elsődleges döntésének súlyát. Várjon csak.

Ezt nem magamtól találtam ki. Az elmúlt két hét női válaszait próbáltam egy férfi szereplőre átjátszani.

Hogy hangzik? Jól kivitelezhető nem? (cinikus szmájli)

25/f

2009. márc. 4. 18:01
 8/9 A kérdező kommentje:
kb egy hete volt hogy nemet mondott de a kapcsolataval kapcsolatosan azt mondta meg hogy mindeketten akarjak hogy mukodjon...
2009. márc. 4. 18:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Ja hogy van neki faszija?

Na lányok? Ez nem megcsalás, hogy a csajos más faszi után kódorog? Ő nem elitélendő? Vagy ide valami ideillő szót kell képzelni. Semmi cizellált nem jut most eszembe

Nézd ember, ha nem tud dönteni, attól te ne legyél neki talonban. Majd megoldják ahogy akarják, te meg keress egy jelenleg egyedülálló csajt.

Vagy várhatsz is. Ha lát benned fantáziát akkor majd téged választ. De ha ilyeneket mond, hogy mindketten azt akarják, hogy működjön, az már nem kóser. Ha valamit kényszeríteni kell, hogy működjön az már nem igazi.

25/f

2009. márc. 4. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!