Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig tart egy aktus?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tart egy aktus?

Figyelt kérdés
még szűz vagyok és kíváncsi vagyok ilyen dolgokra. oké, biztos nem lehet megmondani percre pontosan, de körülbelülre talán.

2013. márc. 22. 06:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Amíg a férfi el nem megy...:D
2013. márc. 22. 10:29
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha már az időtartam számít, akkor bele se kezdjetek!
2013. márc. 22. 13:01
 13/16 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem arról van szó, hogy az idő számít. egyszerűen csak kíváncsi vagyok dolgokra a szexet illetően és ez is köztük volt. és a barátomtól meg nem akarok ilyeneket kérdezni
2013. márc. 22. 14:32
 14/16 anonim ***** válasza:

A szex teljesen kiszamithatatlan es mindenkinel mas. Nem fogsz aranyszabalyokat talalni.

DE: amit irnak a tudosok:

Egy aktus 3-7 perc atlagban, a kivanatos idötartalma 7-13 perc. Vagyis egy pasi 3-7 perc alatt siman el tud sülni, csajnak kicsit több kell, de egy jo menetet le lehet zavarni 10 perc alatt.

(behatolastol szamitva, elötte annyit elöjatekozhattok amennyi jol esik)

De ez csak egy tudosok altal összeallitott felmeres, lehet a pasid 1 perc alatt elsül (kezdöknel nem ritka), de lehet egy 20 perces, mert az is megeshet.

A lenyeg, hogy gyakorlassal el lehet huzni tovabb is. Akar orakig, föleg ha több menetröl beszelünk.

A kerdes, hogy akarsz e te 1 oran keresztül ki-be-ki-be egyhangu dugit, mert sok csaj nem szereti. De van kivetel, majd kitapasztalod, hogy neked melyik tetszik. (ha valtozatos akkor nagyon jo lehet a hosszu, ha egyhangu akkor unalmas annyi ideig)

Nagyon sok minden befolyasol mindent, de nem kell felned, elsö alkalomnal nem fog sokaig tartani, mert tulsagosan fogtok izgulni. Ami beeshet, hogy nem all fel, de az is normalis. A lenyeg, hogy probaljatok elvezni, barhogy alakul es sokat gyakoroljatok mert egyre jobb es jobb lesz.

2013. márc. 22. 15:16
 15/16 A kérdező kommentje:

igazából engem kicsit az is zavar, hogy a barátom nem szűz. 7 év van köztünk... és nem egyszer fordult már elő, hogy csókolózunk, simogatjuk egymást meg ilyenek és neki meg feláll, úgyhogy nem hiszem, hogy ezzel lesz baj.

én igazából attól izgulok, hogy valamit el fogok rontani, rosszul fogom csinálni és ő meg nem fogja élvezni :(

2013. márc. 22. 15:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Volt valami? Ha nem, no para, a fiú 100 % élvezni fogja
2013. ápr. 5. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!