Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem, vagy csak egy semleges osztálytárs vagyok neki?
Idén jöttem ebbe a suliba,előtte nem ismertem senkit innen. Az osztályunkban van egy olyan fiúcsoport,aki állandóan piszkálja meg beszólogat a lányoknak,ő is hozzájuk tartozik. Az a furcsa,hogy a haverjai hiába cseszegetnek engem is állandóan,ő nekem eddig nem tett egy olyan megjegyzést se,mint a többi lánynak,nem szólt be,nem szedte szét a cuccaim,stb. Mondhatjuk úgy is,hogy ez ebben az osztályban csodának számít. Nem nagyon szólt még hozzám,de ha igen,akkor is kedves volt.Lehet,hogy beképzelem,de órán is,mintha többször odanézne,meg sokszor kéri el tőlem a házit... Vagy spontán megkérdezi,hogy miújság. Apró dolgok,meg gyerekesnek is hangzik,és lehet,hogy csak beképzelem amiatt,hogy tetszik,de már én se tudom,mi a helyzet. Ahhoz viszont elég bátortalan vagyok,hogy bármit is tegyek,nem akarom beégetni magam,mert lehet,hogy alaptalan az egész.:S
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!