Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek a különc fiúkról?

Figyelt kérdés
Például, ha az illető nem nagyon kommunikál az osztálytársaival vagy néhánnyal.
2009. szept. 16. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:

hát, lehet különc bizonyos dolgokban, pl lehetnek furcsa szokásai (na nem perverziói), az még vonz is valamennyire, de ha nem lehet vele kommunikálni és teljesen antiszociális az nem túl előnyös. de ha mondjuk lehet vele beszélgetni, csak esetleg kicsit félénk, és nem tud mindenkivel elcsevegni az nem nagy baj

20/L

2009. szept. 16. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Van a sulinkban egy új srác, aki teljesen különc. Vannak barátai, de gyakran van egyedül. Úgy öltözködik, ahogy más nem tud, olyan a frizurája, amilyen másnak nincs, és olyan szép szemei vannak, hogy az káosz.:) A sulinkból jópár csaj teljesen odáig van érte.:D Én személy szerint imádom a különcöket, nem is csak ez miatt a srác miatt.

Azért az nem tetszik, ha egy srác úgy különc, hogy mindig egyedül van, és unalmas, bunkó, nem tud mosolyogni, stb.

16/L

2009. szept. 16. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Én szeretem a fura embereket.
2009. okt. 26. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!