Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek most ezért egy k....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most ezért egy k. vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok, még sosem volt barátom eddig. Magamat nem tartom ilyen ribinek, nem szoktam inni, nem szoktam tenni az agyam mindenkinek. Normális, jó tanuló lány vagyok. Van egy srác az életemben. A kapcsolatunk elég zűrös... Nagyon sokáig éreztem úgy, hogy csak kihasznál, de reménykedtem. Volt, hogy nagyon fájt a szívem dolgok miatt, amiket csinált, de bírtam. Január óta titokban jártunk... Rossz volt nekem, nem akart felvállalni. Nem volt köztünk semmi komoly, néha találkoztunk, és már lezártam volna, mert utáltam titok lenni. Csakhogy 1 hete azt mondta nekem, hogy nagyon szerelmes belém, nem akar titokban tartani, járjunk, és találkozzunk, amikor, és ahol csak lehet. És a suliba is elkísér minden nap. Most érzem, hogy más... Viszont sokan ezért engem lek...nak. Most tényleg az lennék?

2013. márc. 19. 16:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy k.! Igaz tapasztalatlan vagy. Aki k. váz, az elég jól ismeri azt a srácot. Derítsd ki, milyen valójában, ha már az együtt létetek alatt mással kavart, nem fogja abba hagyni! Lány vagy, sok mindent a füleddel látsz, ilyenkor a szemeddel kell látni, és akkor jössz rá az igazságra, a dolgok értelmére. Többiek is leírták azért tartott titokban, mert akkor épp mással volt. Te voltál a harmadik! Egy kapcsolatban a harmadik személy mindig k.-va!
2013. márc. 19. 17:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy az.
2013. márc. 19. 18:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi az a k.?

Nekem a k*rva szó jut róla eszembe, de ehhez semmi köze sincs...

Jó lenne, ha eldöntenétek, hogy mit szeretnétek, és nem hülyítenétek egymást!

2013. márc. 19. 20:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Te naiv vagy! Nem k.!
2013. márc. 19. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!