Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy végre kettesben legyünk (a haverjai nélkül)?
Pár hete ismertem meg egy srácot a buszon. Nagyon jófej, nagyon aranyos, nagyon bejön.:) Úgy néz ki, én is bejövök neki. Csak az a gáz, hogy mindig a haverjaival buszozgat... mikor odaül a közelembe, hogy tudjunk beszélgetni, a haverjai odaülnek mellé.:/ Még nem volt olyan, hogy egyedül láttam volna...:( Pedig így, hogy folyton a haverjaival van, én nem tudok feloldódni, nem tudok vele normálisan elbeszélgetni. Nem akarom elhívni talizni, mert én olyan gáznak érzem, ha a haverjai előtt kéne elhívnom...:D Meg félénk is vagyok hozzá. De akkor hogy érjem el, hogy kettesben legyünk?:(
Lehethogy már találkoztatok pár kérdésemmel itt az oldalon, de azért örülnék, ha segítenétek ebben is.:D:D
16/L
Msn kiesett, mert nincs netje.:(
Biztos vannak olyan bátor csajok, akik a haverjai előtt azt merik mondani egy srácnak, hogy kettesben akar lenni vele, de én nem tartozok ezek a csajok közé.:S
buszos csajszi :D
sztem ez nagyon jo ötlet h levélkét nyomsz a kezébe :) probáld meg ;)
amugy heti hányszor mentek együtt?
háát:D nem tudom h megmerném-e tenni:D
változó h hányszor buszozunk együtt... heti 6x kb:D de abból 4x reggel, és reggelente nem szoktunk beszélgetni. délután is csak akkor, ha van alkalom rá.:(:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!