Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért szoktatok mosolyogni egy pasira? - csakúgy? - mert tetszik? - mert látjátok, hogy neki tetszetek, ezért azért is még hozzátesztek? Szoktatok akkor is mosolyogni valakire, ha totál nem tetszik?
ha még nem beszéltünk, csak látásból ismerem, akkor azért mosolygok rá, mert bejön és szeretném, ha tudná, hogy érdekel. különben nem szoktam csak úgy vadidegenekre mosolyogni, még akkor sem, ha pl többször összefutunk a buszmegállóban. szóval egyértelmű, hogy tetszel neki :) sztem nem bánod meg, ha odamész hozzá ;) hajrá
ja és nem mosolygok olyanra aki nem tetszik és tudom, h én tetszem neki. nem akarom félrevezetni, sem összetörni. olyankor simán rá sem nézek. még akkor sem, ha tudom, hogy ő néz engem...
Hát én szoktam mindenkire mosolyogni... :D Arra is, aki kifejezetten nem tetszik, és nem akarok tőle semmit.
De ha bejön egy srác, akkor arra máshogy mosolygok. :) Mélyen belenézek a szemébe, illetve elnézek máshová, majd vissza rá. Ezt a legtöbben érteni szokták. :) 15/l
Amúgy meg hidd el nekem, vannak olyan 14 éves lányok nem is kevsen, akiket kinézetre tuti nem tudsz megkülönböztetni egy 20 évestől... ;D
És úgy őszintén szólva viselkedésre sem.
Mármint, sokan mondják, hogy még éretlenek, butácskák... De istenem, mikor lesz egy lányból értelmes nő? :D A legtöbb 20 éves ugyanolyan buta és felszínes, mint a tini társaik. Szóval hülyeség, hogy leszóltad az első válaszolót. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!