Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miert hazudott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert hazudott arrol h szuz?

Figyelt kérdés
A legjobb baratommal nagyon sokat beszelunk a szexrol, de neki van baratnoje. Kerdezte h kivel szeretnem elvesziteni, meg h o szoba johet-e. Mikor megkerdeztem h o szuz-e azt mondta, hogy nem, de mastol megtudtam h meg az. Miert hazudna errol? Soha nem varnam el tole h ne az legyen hiszen en is az vagyok. 16l
2013. márc. 19. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom, ezt egy pluszpontnak gondolta nálad. De ne csalasd meg a barátnőjét! Keress mást!
2013. márc. 19. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy még az csak másnak mondta azt hogy nem az, de az is lehet hogy neked azért mondta hogy nem az mert tartott attól hogy ez téged zavarna.
2013. márc. 19. 10:06
 3/6 A kérdező kommentje:
De miert erdekli h zavar-e vagy sem, ha csak baratok vagyunk??
2013. márc. 19. 10:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha a legjobb barátom, neki hinnék nem másnak!
2013. márc. 19. 10:27
 5/6 -=Koldus=- ***** válasza:
100%
Van barátnője, de azért szívesen elvenné a szüzességed! Micsoda gavallér egy pasi lehet -.-"
2013. márc. 19. 10:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem szégyenli, de ha barátok vagytok és megbízik benned, akkor kicsikarhatod belőle az igazságot... bár nem tudom, hogy ez min változtatna... :/

Csak azt mondd meg neki, hogy mielőtt elvesztené mondja el a párjának, hogy ő még szűz, mert ha utána derül ki, az nagyon gáz, ráadásul kapcsolatban hazudozni, meg... áhh, kicsit még hülye, de gondolom csak az éretlenség miatt... majd megtanulja!:)

2013. márc. 19. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!