Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek mindegy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mindegy, hogy ki bókol nektek, akkor is tetszik ez nektek?

Figyelt kérdés

2013. márc. 18. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam attól függ ,hogy mi a bók "pl:a jó a segged" az nem jön be ,de az ,hogy "pl: szép a szemed" az már nem irritáló :)
2013. márc. 18. 17:04
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Igen, nekem tetszik, ha bókol valaki, akkor is, ha az illető nem az esetem, mert növeli az önbizalmam. Persze nem arra gondolok, ha bunkón teszi az illető a szépet, de szerintem bók alatt nem a vulgáris megnyilvánulásokat érti az ember, mert az már nem bók.....Szóval szerintem meg egy-egy kedves bók igenis mindenkinek jól esik.
2013. márc. 18. 18:11
 13/15 A kérdező kommentje:

Természetesen nem a jó a segged, dugnálak stb. bókra gondolok.

Hanem ilyenekre, hogy jó a hajad, klassz a nyakláncod stb.

2013. márc. 18. 18:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon jól esik, ha pl valaki megjegyzi, hogy aznap csini vagyok, vagy ha új a hajam, és tetszik neki, akárki is mondja, persze ha szeretek valakit, attól nyilván jobban esik, de én mindig mindenkinek megköszönöm, aki nem bunkón teszi a megjegyzését :)
2013. márc. 18. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem egy ideig tetszik, nő az önbizalmam tőle:D De tudnia kell az illetőnek, h hol van a hatá. Ha semmit sem reagálok rá, akk bizony észre kell vennie magát, h nagyon nem jön be és esélye sincs nálam. Ha itt abbahagyják, nincs semmi gondom ezzel, becsülöm és tisztelem őket, h megpróbálták. Ha viszont tovább bókolnak, na akk egy idő után kiakadok és bizony előfordult már többször is, h ha nem hagyott békén a srác, h teljesen kifordultam magamból és nem éppen a legszebb szavakkal atudomására hoztam, h hagyjon békén. (de még sosem társaság előtt, senkit sem akarok megalázni nyilvánosan)

Ha tetszik a srác, akk meg természetesen örülök neki:)

2013. márc. 18. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!