Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel az érzéssel? Ilyet biztosan észrevesz egy férfi, igaz?
9
Kedves Gergő, hallottál már arról, hogy ha egy férfinek tetszik egy nő, akkor a férfi lép egy nő felé?
12
Világosíts már fel légyszi:DD Hogy is kell azt?:DD Mi a mai "trendi"?:D
kedves #13,
ez így is van, ám ez kétszemélyes játék az én szememben. megértem egyébként azt a rendkívül kényelmes és emelkedett hozzáállást is, hogy Te ülsz a toronyban, fésülgeted a hajad, s kitartóan, erélyesen, irigylésre méltó tartással fogadod a hódolókat. tök jó lehet, jutalom, nyeremény lehetsz - de nem nekem.
én nem vesztegetném olyanra az időm, akiből a szándék kinyilvánításának csírája is hiányzik. próbáltam, de fárasztó (nem a jó értelemben) és kiábrándító. kicsit olyan ez, mint a tánc: mindkét fél kiveszi a részét, ha a ffi irányít is. ha valaki már ismerkedéskor játsza a királylányt, mintegy kegyet gyakorolva, hogy egyáltalán hajlandó szóba elegyedni velem, annak meghagyom a várva-várt hercegeit. én nem királyfi vagyok, hanem Gergő - se több, se kevesebb.
Számodra:D De van aki számára nem. Sosem emeltem mások fölé magam, azt nagyon tudom sajnálni, ha te ezt így érzed. Viszont nő vagyok, és abból ha egy nő kezdeményez és átveszi egy férfi felett az irányítást sosem következik jó. A férfinek szüksége van arra, hogy férfiként tekintsenek fel rá, ahogy egy nőnek szüksége van arra, hogy nőként viselkedjenek vele.
Üdv:)
15
Sosem játszottam a királylány szerepét(útáltam mindig is)-mihez tartás végett. De egy férfire sem tapostam még, hanem tisztelettel viselkedtem irántuk.Nem csak a férfiak felé, hanem a nők felé. Talán nem ártana ezt neked is megtanulnod férfi létedre.
Számomra egy kapcsolat az sokkal mélyebb mint azt te valaha is gondolnád, és azokhoz akikhez közöm volt, egy nem köpköd utánam, mert tisztelet volt a kapcsolataimban, az érzés mellett.
Szeretném felhívni a figyelmed, hogy ha valaki bántott téged, vagy rossz napod volt, azt ne máson próbáld leverni, egyrészt mert tisztességtelen a másik emberrel szemben, másrészt mert övön aluli. Intézd el azzal akivel problémád van, de ne máson próbáld leverni.
Üdv:)
tisztázzuk mire is reagáltam: "sosem tartozik a pasira az, hogy te oda-meg vissza vagy érte. Soha. Inkább harapj bele a nyelvedbe."
nekem ebből teljesen hiányzik a kölcsönösség, a hozzászólásaim erre a hozzáállásra reagáltak, miszerint te így értelmezed a nőiességet. abban egyetértünk, hogy a ffinak kell kezdeményezni, de hogy a tisztelet, meg az én állítólagos rossz napom hogy jön ide, azt már nem egészen értem, de nem is baj. nyilvánvalóan nem is áll szándékodban megérteni mit és miért írtam, fújod a magadét.
18
Vegyél egy boxzsákot, és azt öklözd. Tovább nem érdekel a kötözködésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!