Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinek miért nincs joga lelki szemetesládának használni egy nőt, ha fordítva működik?
miért ne lenne? engem 2 barátnak nem nevezhető srác is használ ilyen célra. azért nem nevezhetőek barátnak, mert jön, elmondja mi bántja, adok neki tanácsot, de ha vissza is kérdez, hogy velem mi van, nem igazán látom, hogy érdekelné. de ez nem zavar különösebben, régebben pszichológusnak akartam tanulni :D
L/22
nekem is van 1 - 2 ismerősöm, elmondja gondját, meghallgatom, adok is tanácsot, oké annyit megkérdez jók vagyok-e, ennyi,
így kedves kérdező, de van ilyen, attól hogy Te nem találtál még ilyet N
Kérdező, jót nevettem a soraidon a hozzászólásnál. :D
Sajnálom,hogy erre használnak a nők. Így visszagondolva én is csináltam már ilyet, de azt hiszem az illető is csak ebből a célból lógott velem.
Korábban én is remetének készültem, de mára már egész mizantróp életmódot folytatok.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!