Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi, első csók?
Szerintetek hová érdemes menni első randin ?:D
Udvariatlanság első randin megcsókolni a lányt?
Válaszokat előre is köszi, 15/F.
Én kávézót ajánlok. :) Vagy egy kis hely ahová be lehet ülni és nem kocsma. :D
Első randin csók?
Szerintem még ne, sőt a másodikon se. =/
Ha megcsókolnád, biztos visszacsókolna, de nagyon nyomulósnak tartana.
19/L
Köszönöm a válaszodat.
Énse gondoltam, de a mai világban már...
Szerencsére nem fb majom, ő sem várja el tőlem 1.randin :)
"de a mai világban már... "
Ki a sz@rt érdekel hogy mi történik a mai világban. Azért mert hobbi lesz az érvagdosás még nem kell követni a sok hülyét.
Kérdésre válaszolva nem! nálam legalábbis nem fér bele.
első randin mi cukrászdába voltunk a barátommal, aztán meg sétáltunk
és egy puszit kaptam a végén, de csak a második után csókolóztunk (de az is csak amolyan 'búcsú' csók volt)
17L
Én a barátommal első alkalommal egy hangulatos kávézóban voltam, ahol lehetett normálisan beszélgetni... de egy séta is megfelelő szerintem. Egy koncert esetleg. (lényeg, hogy legyen lehetőség a beszélgetésre)
Első randi első csók? Nálam ez így volt. De azért hozzá kell tennem, hogy azelőtt én már ismertem a srácot, így nem csak úgy teljesen ismeretlenül csókolóztunk... szóval szerintem belefér már az első alkalomba a csók, de csak akkor, ha biztos vagy benne, hogy te is tetszel a lánynak. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!