Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan randizok egy fiúval, aki nagyon tetszik nekem, de kicsit félek a csóktól. Hogy győzzem le a félelmemet? Valami tipp?
18 éves vagyok és még nem csókolóztam. Sosem tartottam gáznak, most sem, viszont hamarosan randizok egy fiúval, aki nagyon tetszik nekem és úgy érzem, akár a csókig is eljuthatunk a randi végéig. (most fogunk először kettesben találkozni.) Nem szeretném elszúrni a dolgot, mert nekem nagyon fontos a srác. Tudom, hogy nem lesz gáz, meg hogy majd jön magától stb., de akkor kicsit félek, hogy elszúrok valamit.
Mivel nyugtathatnám meg magam? Valami tipp?
Ja, a srác 20 éves és tapasztalt, nekem még barátom sem volt. :)
Nem hiszem, hogy megtudnád valamivel is magad nyugtatni. Szerintem a csókig úgy is végig görcsben fog állni a gyomrod, vagy legalábbis ha a srác fel nem oldja a körülötted lévő feszültséged. Szerintem a csók után már nyugodt leszel. :)
18L
Köszönöm.
Pedig valahogy fel kéne oldani magamban ezt, mert azért elég fura lenne, ha én végig ezen görcsölnék ahelyett, hogy örülnék, hogy együtt vagyunk egy kicsit. De honnan fogom tudni, hogy meg akar csókolni? vagy hogy mikor akar megcsókolni?
Köszönöm! :)
Rendben, majd írok, ha meglesz a találkozás.
Mármint a randi előtt vagy közben?!
Bár nem hiszem, hogy nálam ez működne. Attól hogy eszek, nem leszek nyugodtabb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!