Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki egyetlen nőnek sem kell?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 22:39
1/12 anonim válasza:
Igen. Szerénységem tiltja, hogy a legközelebbi példát megnevezzem.
3/12 anonim válasza:
Sajnos. ...és még férfiaknak sem, de ne busulj. A kutya az ember legjobb barátja ;)
4/12 A kérdező kommentje:
Attól tartok, hogy én is ilyen fajta ,,férfi" vagyok. Értelmét nem látom karrierépítésnek se, mert magamon kívül ki másnak tudnám megosztani a sikereimet, aki nőnemű, de nem is az anyám?
2013. márc. 17. 22:47
6/12 fospuska válasza:
7/12 anonim válasza:
nem létezik. Ha igy van ezt egy dolog okozza. TE MAGAD és csak te magad tudsz ezen változtatni.
8/12 anonim válasza:
Csak azt nem tudja seni hogyan. Mármint a kétes értékű pulyka baromságon meg a "legyé páwa azt kész" beugatáson kívül.
Meg persze a "napok alatt kivitelezhető" (HAHAHA) "legyél kisportolt, jóképű, gazdag, okos, művelt, intelligens, felelősségteljes, domináns meg persze mindenben tökéletes"
9/12 anonim válasza:
Szerintem ilyen nincs. Minden zsáknak lehet foltja. Sok minden rajtad áll.
Ne keseredj el, persze könnyű mondani ezt valakinek, aki magányos, de majd lesz valahogy. Ismerkedni kell, társaságba járni és majd alakul.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!