Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek az Andrew Christian alsókról?
pedig próbálom tűrtőztetni magam
ok h melegek de estére miért vannak fent ennyien?
Szerintem jó alsók, nekem is van néhány, kizárólag fehér! Elég tartósak.
"ok h melegek de estére miért vannak fent ennyien?"
Mert mi is csak esténként érünk rá feljönni ide az agysejtjeinket pusztítani!
26/F (meleg)
"pedig próbálom tűrtőztetni magam
ok h melegek de estére miért vannak fent ennyien?"
Ezek szerint mégsem sikerült türtőztetned magad?
Válaszom az off-topic kérdésedre: Már miért ne lennének fenn melegek is? Mi a baj ezzel? Azt mért nem kérdezed meg, hogy a heterók, amikor a mocskosabbnál mocskosabb, gusztustalan kérdéseiket teszik fel, hogy miért van fenn ennyi rohadt mocskos leelő (heteró)?
Egyszer s mindenkorra tudomásul kéne venni, hogy vannak melegek is, ők is emberek, és nem zavarnak titeket, ti se zavarjátok őket.
Az eredeti kérdésre visszatérve: Már miért lenn a ti szavaitokkal élve "buza" kérdés? Azért, mert valaki igényes arra, hogy milyen alsóneműt hord? És mert megkérdi, hogy másnak mik a tapasztalatai? Ha ez a ti szavaitokkal élve "buzás" kérdés, akkor én örülök, hogy nem tartozom az igényltelen leellők közé.
28F ("buza")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!