Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Ez megcsalásn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
A pasim egy haverjával játszadoztunk. Az ölébe ültetett aztán ott fészkelödtünk és a melleim fogdosta meg volt minden, nem részletezném, és élveztem. De szeretem a barátom. Most lehet ribanc vagyok, de nekem nem adott ilyeneket a barátom. :/
2013. márc. 17. 17:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"mindenféle erotikus látványokat meg mozdulatokat csináltunk"

..........

"mindenféle erotikus látványokat"

.....

"erotikus látványokat"

....

Az meg MI?

Szerintem nem csak hülye vagy, hanem r*banc is.

2013. márc. 18. 00:12
 22/23 anonim ***** válasza:
most, hogy úrja elolvastam a kérdésedet,lehet azért nem adott neked a barátod ilyeneket, mert nem akarta ezzel elcseszni a kapcsolatotokat, mert fontosabb neki az hogy neked jó legyen, mint neki, mert ki tudja, lehet ö akart volna ilyeneket csinálni veled, csak nem mondta, ha ilyeneket akarsz vele csinálni akkor nyisd ki a redves pofád azt mondd meg neki, ne pedig más pasikkal dörgölödzél MÈG HOZZÀ EGY HAVERJÀVAL össze vissza... nagy az Isten állatkertje. Már le sem döbbenek..
2013. márc. 18. 17:21
 23/23 anonim ***** válasza:
ja és még, ha ennyire pang a lyukad valamire, akkor ne kezdj komoly kapcsolatba, ha nem tudsz hüséges maradni, gondolj a másik helyzetére is, milyen megalázó lesz neki ezt ha kiderül.. és utána ne csodálkozz ha ribancnak fog nevezni nem csak ö, hanem minden épp eszü haverja.. bár ha többi is ilyen mint ez volt, akkor lehet ök is eldörgölöznek veled...
2013. márc. 18. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!