Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen praktikát vessen be egy duci fiú, hogy szexinek tűnjön (öltözködés, hajviselet, testtartás stb. )?
Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 22:58
11/15 anonim válasza:
Szerintem ne hordjon bő ruhákat! Abban még nagyobbnak fog látszani, nemtom ki írta ezt a hülyeséget...Sztem próbáld meg egyenesen tartani magad, mert görnyedten még ducibbnak fogsz látszani és még alacsonyabbnak is. És tudod: hasat be mellet ki! ;)
De ha csak simán ÖNMAGAD vagy, több esélyed van...
12/15 anonim válasza:
Na a biogenetikusoknak azt üzenem, hogy nálunk az egész család úgymond jó húsban van, és mondhatni én vagyok a legvékonyabb. Ennyit arról, hogy nem tud lefogyni , aki akar.
13/15 anonim válasza:
Norbi is lefogyott pedig hogy nézett ki. Meg ezernyi példát látni a neten. Egyébként meg nem láttak még kövér hadifoglyot...
Én is a sportot javarlom. A ruha csak külsőség. Hiába húzod be a csajokat, ha legbelül félsz, hogy majd le kell vetkőzni ésakkor mit fog szólni. Meg kell változnod kívül belül. Új életmódra kell ráállnod, amiben rendszeresen sportolsz. Új emberré kell válnod.
14/15 anonim válasza:
Ez hülyeség!Bekell jnni a lányoknál.Kedvesnek kell leni azt kész!
15/15 anonim válasza:
Sok kedves gyerekről hallottam már, aki szívott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!