Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fitymaszűkületem van, de félek elmenni orvoshoz, hogy megműtsék. Nagyon fáj?
én is hasonló helyzetben voltam mint te kb 2 vagy 3 éve,
én is rettegtem a "műtéttől" ám feleslegesen. Szinte megse lehet érezni az egészet. Jó, utána tényleg rossz egy kicsit de ki lehet bírni ;)
(Egyébként korod?)
"Egy két hét múlva varratszedés ami kb.2perc."
Egyébként attol se tarts kérdező, mert az csak akkor van ha tényleg nagyon levan tapadva, és szikével csinálják a dolgot. Például nekem is csak feltépték amit hálistennek nem kellett varratatni
Googlén nézz utána a fitymaszűkület műtéteknek.A doktor dönti e milyen beavatkozás szükséges.Van hogy csak vágást ejtenek a fitymán,van hogy a fitymaféket vágják el,és van részleges vagy teljes körülmetélés,ez a fityma részleges vagy teljes eltávolítása.Ha körülmetélnek akkor varrják a heget hogy gyorsabban gyógyuljon és ne vérezzen.Ha csak vágást ejtenek akkor az olyan mint egy kisebb seb és nem varrják össze.Emiatt ne izgulj a varrat eltávolítása két perc és maximum kellemetlen de nem fájdalmas.De a doki mindent elmond majd ha kérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!