Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Félek smárolni
Na, akkor egy kis bátorítás csajok, saját igaz történetem alapján :)
Pár nap múlva leszek 19, és hááát.. valamivel több, mint fél éve volt az első csókom. Ráadásul egy tök tapasztalt, érett, 25 éves sráccal.. :)
Előtte még barátom se volt soha, de már nagyon régóta vágytam ezekre a dolgokra, a szerelemre, stb.. Néha próbáltam rákeresni a neten, hogy mégiscsak mit hogy kellene. De csak olyan dolgokat találtam, hogy a fogainkra vigyázzak, össze ne koccanjanak, meg hasonlók.
2. hete randizgattunk a sráccal, nagyon bejött nekem, de nem akartam nyomulni, vártam, hogy mikor fog kezdeményezni. Azon az estén már épp köszöntünk el egymástól, adni akartam 3 puszit az arcára. A 2. azonban már a száján csattant, mert a kis hamis gyorsan úgy húzódott... :D Először nevetésben törtem ki, olyan váratlanul ért, de tudtam, hogy most van itt a csók ideje. Úgyhogy mivel előtte már ő kezdeményezett, most én kezdtem el közeledni hozzá. Annyira jó érzés volt.. Nem dugtam át legelsőnek a nyelvem, eleinte csak egymás ajkát csókolgattuk, szívogattuk, de aztán valahogy jött magától a többi is.
Pedig én előtte már komolyan kezdtem elhinni, hogy talán sosem lesz barátom, meg semmi ilyesmi.. Aztán csak lett, méghozzá ez a srác :) Jelenleg is együtt vagyunk.
Szóval nem olyan vészes ez az első csók dolog, és habár nem olyan fontos, mint az első szex, de olyan emberrel történjen, aki számít neked, és megvan köztetek a vonzalom, meg a bizalom. Ne az legyen, h csak úgy lekap valaki félrészegen egy buliban, vagy nemtom.
Nyugi, kedves kérdező, ha elengeded kicsit magad, és csak arra koncentrálsz, hogy milyen jó a sráccal, akkor menni fog a csók is. És jó lesz, hidd el! :) Sok sikert csajszik!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!