Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha beleszerettem anyukám barátnőjébe? (18 F lent)
Figyelt kérdés
Anyu baratnoje 32 eves gyonyoru no.Gyakran talalkozunk,jon hozzank,es tok jol elvagyunk..persze anyum miatt is,de amugy is kedveljuk egymast.Sokmindent tudok Rola,es nagyon kedvelem..Mar voltunk egyutt sielni,nyaralni,es minden tok klasz volt.Tobbet szeretnek Tole...Egest nap Ra gondolok pedig dolgozom,erettsegire keszulok,es megsem tudom kiverni a fejembol...Gondolom nem lehet koztunk semmi,de en megis remenykedem...Nagyon szeretem,es sok idot is toltok vele anyu miatt...Szerintetek mit csinaljak?2013. márc. 16. 16:05
11/17 anonim válasza:
Jesszus,ez téged nem zavar? xdd h egy 20 éves b*ssza szét anyádat? Nekem fura lenne
12/17 A kérdező kommentje:
Nincs párja,de van egy 4 éves kisfia,akinek az apukája nem kivancsi a gyerekre...Probalkoztam velem egykoruval,de sex kozben Ra gondoltam...Igy nem lehet.. :( Azert gondolom,hogynem menne bele,mert megis ott a baratsagukeg csak egy kolyok vagyok hozza,de nem tehetek rola,hogy ezt wrzem..A kisfiat ugy imadom..Szuletese ota ismerem sokat vigyazok ra...
2013. márc. 16. 16:20
13/17 anonim válasza:
Najó,ez csak szerintem beteges? Már elnézést...HAGYD MÁR A FENÉBE!!!
14/17 anonim válasza:
Beszélj róla anyukáddal? :D Ha össze akarsz jönni vele, úgy is meg fogja tudni.
15/17 anonim válasza:
Én anyum barátnőjére vagyok rá izgulva :$ meg dugnám :D
Probáld meg!
16/17 anonim válasza:
Én erről azt gondolom, hogy idővel el fog múlni ez az érzés.
Valószínűleg komolyabb, érettebb vagy a korodbelieknél, ezért vonz egy 32 éves, gyönyörű nő és az a gondolat, ami lehetne köztetek.
Szerintem ne kezdj ki vele, mert jó nem lehet a vége.
Vagy belemegy és idővel Te fogsz nagyot koppani, ugyanis ha belemegy, akkor borítékolom róla a véleményem, ha nem megy bele (és ez lenne a normális), akkor pedig vagy oda a barátság közte és az Anyukád között, vagy kinevet, és akkor Te érzed magad megalázottnak.
Keress valami más elfoglaltságot addig, amíg nem találkozol egy korodbeli, de hasonlóan vonzó, gyönyörű fiatal lánnyal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!