Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ismerősöd, aki már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ismerősöd, aki már évek óta szerelmes beléd?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves vagyok és van egy 21 éves srác, aki 2,5 éve bevallotta, hogy szerelmes belém. Mindig elmondja, hogy mennyire fontos vagyok neki, miközben nekem barátom van..

Hogyan kezeljem ezt?

2013. márc. 16. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs... Viselkedj vele továbbra is úgy mintha a barátod volna, és mondd meg neki, hogy ettől többet nem szeretnél.
2013. márc. 16. 16:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Számtalanszor elmondtam neki, ő mindig azt mondja, hogy megvárja, hogy szakítsak ezzel a sráccal. Én sose mondtam neki, hogy valaha is lehetne köztünk több. Többször megaláztam, direkt provokáltam, de ő még mindig kitart mellettem. (tudom nagyon aljas vagyok)
2013. márc. 16. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Van,de olyan csúnya...Meg még buta is,sőt,nem is jó ember.

Illetve van valaki,akiért én vagyok oda,kb általános óta,de észre se vett soha.

Hát,azért hozzá ne bújj nagyon,és éreztesd mindig,hogy neked nem az,ami te vagy neki.

2013. márc. 16. 16:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen van.2 éve volt mikor bevalotta,azota is időnként mondja...de mivel nem egy suliba járunk,nincs tul nagy jelentősége,nem izgat :)) barátom van,őt szeretem :) nem tudom,ti egy suliba/osztályba jártok? Mert akk necces :/ sztem az lenne a legjobb ha kerek perec megmondanád neki h nem érzel iránta semmit,nem beszélsz vele,esetleg bunkózol is :/ ha nem ért a szép szóból és mármár zaklat,akk csak igy van esélyed elérni h békén hagyjon
2013. márc. 16. 16:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Elég közel lakunk egymáshoz. Már a barátomat kérem, hogy jöjjön, hogy minél többször lássa és felfogja, hogy én vele vagyok és nem ..
2013. márc. 16. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
De nem egy suliba jártok ugye?
2013. márc. 16. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Volt és van is :D

Amikor 9.-be jártam akkor bevallotta egy gimis fiú hogy szeret, 2évig könyörgött, hogy járjak vele, közben összejöttem mással, minden egyes nap elkellett neki magyaráznaom, hogy nem... egyik este nagyon berágtam rá és kicsit erélyesebben rászóltam azóta békénhagy..

Másik eset 1,5 év.. ugyan ez a helyzet volt, 3 eset pedig pár hónapja de ő tiszteletban tartja hogy van barátom.

A legtöbb ilyen esetben nem ért szép szót a gyerek, ha nemhasznál szólj a pasidnak majd ő elintézi, vagy ha nemakarod, hogy tudomást szerezzen róla egyszerűen mond el kerek perec, ha kell erélyesen is hogy értse meg..

2013. márc. 16. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!