Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is bunkóságnak gondoljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is bunkóságnak gondoljátok az ilyen viselkedést?

Figyelt kérdés
Egyszer megbeszéltem egy csajjal, hogy ha arra járok, amerre ő lakik, akkor végre személyesen is találkozunk (baráti alapon). Előtte pár nappal hívtam, hogy na, akkor majd ott leszek, de nem vette fel a telefont, vissza se hívott. Aztán az aktuális napon elintéztem a dolgomat, és megint hívtam a csajt. Most felvette, aztán közölte, hogy akkor nem tudta felvenni, mert dolgozott, utána meg elfelejtett visszahívni. Kérdeztem, hogy most jó lenne-e neki, de azt mondta, hogy nem, de ha legközelebb arra járok, akkor hívjam fel (!), és találkozhatunk. Naná, sokszor szoktam 250 km-re elutazni, de még akkor se hívnám többet, ha arra lenne dolgom. Ezt most komolyan gondolta, hogy hülyének nézhet? Szerintetek ez bunkóság, vagy csak én érzem annak? Részemről jobban értékelem a nyíltságot, inkább mondta volna meg, hogy soha nem akar velem találkozni, nem éreztem volna ekkora csalódottságot. Én az ilyesmit roppant cinikusnak tartom, de úgy látom, vannak, akiknek ez az arcára fér.

2013. márc. 15. 22:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én azt megértem, hogy nem fontos neki a dolog, meg ha azt mondta volna, hogy bocs, de nem akarok találkozni veled, azt is megértem. Azzal a hozzáállással volt bajom, hogy hívjam fel, holott már akkor se vette fel, és nem is hívott vissza, amikor először hívtam. Mindegy, önmagáról állította ki a szegénységi bizonyítványt a szememben.
2013. márc. 15. 23:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha nem olyan személyről lenne szó akivel már hosszú hosszú ideje találkozni akarok, nem hiszem hogy az aznapi hívásával ugrálnék hogy találkozzam vele... A korábbi hívásod elfelejtette amikor meg aznap hívtad nem ért rá. Véletlen is lehet, meg nem is. Emiatt nem kell játszanod a sértődött hercegnőt. Szerintem.
2013. márc. 16. 01:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Oké, előtte még arról beszéltünk, hogy ha arra járok, akkor találkozzunk. Ezért is hívtam volna pár nappal korábban, hogy olyan időpontot beszéljünk meg, ami mindkettőnknek jó. Aztán nem is reagált. Másrészt meg az ember általában visszahívja azt, aki kereste őt, főleg ha ismerős keresi. A csaj szabadúszó, tehát ha akarta volna, eljöhetett volna, nem volt ilyen jellegű kötöttsége (iskola, munkahely), ráadásul két napig voltam ott, és ha akarta volna, lehetett volna egy órája arra, hogy találkozzunk. Volt olyan, aki dolgozott, és utána rohannia kellett, mégis tudott időt szakítani rám, még ha nem is sokat, de én azt meg is értettem. Előtte ez a csaj is azt mondta, hogy találkozni akar velem, utána meg így reagált... Szerintem jogos, hogy megsértődtem egy kicsit (illetve elkeseredtem), el lehetett volna ezt intézni másképp is.
2013. márc. 16. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!