Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha csalódtok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha csalódtok egy pasiba akkor miért a többin álltok bosszút és miért gondoljátok hogy ha egy pasi köcsög akkor a többi is az?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert ilyen nyuszik vagyunk!:)

Egyszer ha megégetjük magunkat tanulunk belõle.

Amúgy igazad van,nem kellene egy kalap alá venni minden srácot.:)

2013. febr. 10. 13:12
 2/5 A kérdező kommentje:

ma 13:12

Tudom hogy igazam van,sok ilyen lánnyal találkoztam már.

2013. febr. 10. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert félünk. Hogy újra megbántanak...
2013. febr. 10. 13:24
 4/5 A kérdező kommentje:

ma 13:24

De miért kell félni?Az élet már csak ilyen...ha mindenki így állna hozzá akkor senkinek nem lenne senkije.Engem is sokszor megbántottak de soha nem vettem senkit egy kalap alá mert nem minden lány egyforma.Engem is b@sztak már át párszor,de nem vettem minden csajt egy kalap alá.Ha így tennék akkor soha nem tudnék nyitni,és ezáltal lehet hogy egy olyan lehetőséget hagytok ki,ami az igazi lenne...

2013. febr. 10. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert mind az. Addig kedvesek csak, míg be akarnak cserkészni. Aztán meg úgy viselkednek, mintha nem lett volna anyjuk, aki megnevelte volna őket. És: minél komolyabb munkát igényelt egy nő megszerzése, annál nagyobb parasztok, amikor már le akarnak pattintani.
2013. márc. 15. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!