Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt mas is akinek egyetlen igaz baratja sincs? Nem haverra gondolok.
nagyon sok igaz barátom volt és van, nem mindegyikük szúrt hátba, de túl sokan ahhoz közülük, hogy a többiben maradéktalanul megbízzak
az egyetlen élőlény akiben 100%-ig megbízok az a kutyám
a vérrokonság erős kötelék, de az sem 100%
szerintem igaz az is, hogy:
-igaz barát a bajban ismerszik meg
-segítséget attól kapsz akitől a legkevésbé várod
Here i am. Barátkozz a tudattal, hogy lehet, hogy soha nem is lesz. Magadra számíthatsz, és akármilyen furcsa is, csak Istenre. Ezért is kezdtem el olvasni a Bibliát, mert annyi rohadt lelkű ember van, hogy az már fáj.
Meg kell tanulnod kezelni, észre sem venni a csalódásokat okozó eseményeket, és csak a fontos dolgokra koncentrálni. Én elvileg egy "jóképű" srác vagyok 190 cm magas, de én még olyan lányt nem találtam, akibe úgy beleszerettem volna, hogy utána ne küldött volna el a fenébe.
Senki nem az, akinek látszik. Valahogy meg kell tanulnod pozitívan tekinteni másokra, csak a legjobbat várni, de ez magadtól nem fog menni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!