Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác, aki nekem nagyon tetszik kint hagyta a profilképét, amin a barátnője is rajtavan?
1,5 hónapja szakítottak, de a srác profilképe olyan hogy ilyen fekvős kép: a fiú arca látszik, a barátnőjének meg csak a lábai ahogy keresztbe vannak téve, ahogy fekszik.
Maga a srác mondta, hogy nagyon bír engem meg mikor együtt buliztunk, smároltunk is, mondta hogy mennyire jók a képeim (hobbiból fotózom) stb.
De nem fér a fejembe: minek nem szedi le akkor a profilképét, amin be van taggelve a régi csaja? Ha szakítottak akkor miért nem veszi le? ennek 1,5 hónapja...
Nem értem:
- akarhat még valamit a csajtól?
- most úgy nézhet ki hogy lesz valami a régi csajjal? Vagy akkor miért mondta volna ő maga hogy bejövök neki? Meg nemcsak külsőre, belsőre is kedvel, ezt tudom 100%ra :)
Ha a lába van rajta az miért vészes? Ha egymás szájában lennének azt megérteném, hogy leszedni való szakításkor.
Én pl. 6 hónapja szakítottam, a nagyon bújós képeket leszedtem, de ahol baráti társasággal vagyunk azok fent vannak, ő szintén így csinált, vagy vannak képek amin be vagyunk jelölve. Sőt azóta is készült közös kép (nem kettesben vagyunk) azt pont ő rakta fel.
A kapcsolatunkat lezártuk. Nekem most van egy 2 hós kapcsolatom, ő is kérdezte hogy miért tette fel a srác ezt a képet. Mondtam neki, hogy most állítsa le magát, mert én nem bírom a féltékenykedést. Nem véletlen szakítottunk anno az exemmel és nem unaloműzésből vagyok most vele.
Valószínűleg nem a facebookon éli az életét. Micsoda tragédia, ha nem naprakész a profilja, mert így akkor nem lehet minden sz*rt kideríteni róla és egyébként is, a fb profil annyira hiteles!
Neked nem randiznod kéne, hanem leszakadni a nettről és felnőni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!