Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ma a nőkkel? Vagy velem?
Mire beértem munkába majdnem az összes utamba kerülő jó nő flörtölt velem a buszon, a metrón! Úgy éreztem magam, mint kb. Vin Diesel, egy csomó tekintet tapadt rám! A metrókocsi fele üres volt, mégsem bírtam szinte a telefont se felvenni, mert van 7 nő rámállt mint állat, és folyamatosan a perifériájukból néztek! Nem vagyok extravagánsan felöltözve, csak ápolt vagyok, jó illatom van, normális ruhát hordok, de semmi extra. Még izmos sem vagyok. Nem mondom hogy nem történik velem ilyen, de elég ritka, ráadásul mikor elindultam kifejezetten szar hangulatom volt és ezt észre is lehetett venni!
Vajon mitől lettem ennyire vonzó? Tudni akarom! :D

Szia
Hát, valami plussz volt ma rajtad, illetve a kisugárzásodban, szerintem.
Ilyenek előfordulnak, de tényleg ritka, hogy így.
Vajon mitől lettél ennyire vonzó? Tudni akarod?
Én is :)
L/24
UPDATE: Még mindig megvan a plusszom, az előbb a liftben az egyik kolléganőm (csak köszönőben vagyunk) kb. 30 centire álltunk, belenézett a szemembe, utána Én is! Két másodperc múlva már mindkettőnket egyszerre durván kirázott a hideg, teljesen megborzongtunk aztán megállt a lift, elmosolyodtunk és mentünk a dolgunkra! Szóval legközelebb egy pár percig csak félemeleten fog megállni ha együtt megyünk :P
Amúgy van egy verzióm: nagyon izgalmasat álmodtam, egy régi emlékkel egybekötve, szóval valószínűleg az festhette be az aurámat! Mondjuk ez sem biztos, de másra hirtelen nem tudok gondolni!
Csodálatosan érzem magam, bár soha ne érne véget! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!