Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha rájönnél, hogy a 17 éves öcséd értékes ajándékokért szexel nála kétszer idősebb nőkkel?
Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 21:58
11/18 anonim válasza:
meglepődnék, hogy ilyesmire vetemedik aztán kétségbeesnék. Lehet megpróbálnék beszélni vele, ugyanis óriásit csalódnék benne, de ha már ilyesmit csinál, akkor kétlem, hogy hatni tudnék rá.. :(
12/18 anonim válasza:
Hát én ilyet ingyen is bevállalnék, de amúgy büszke lennék rá, h az én vérem...:)
F/19
13/18 anonim válasza:
feljelenteném a klienseit, mivel egy 17évessel szexeltek "ajándékokért" cserébe, ami nem más, mint fiatalkorú prostitúció
14/18 anonim válasza:
Büszke lennék rá :D
Azért ha 17 évesen valaki fizet neki a szexért, akkor tudhat valamit :D
15/18 anonim válasza:
ja, tudja adni a fiatal testét a szottyadt vén muffoknak
16/18 anonim válasza:
A kétszer idősebb még nem vén (30-as évei közepén egy nő bőven nem az)
17/18 anonim válasza:
igen, de szerinted a legjobb milfek fizetnek neki? akire én azt mondom, hogy milf, az 1.hogy ritka, mint a fehér holló 2., hogy nem fog leállni, sőt fizetni a 17évesnek
18/18 anonim válasza:
Hol vannak ilyen nők? Ez engem is érdekel! Én miért nem találkozok soha ilyenekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!