Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most az őszinteségem fájt a lánynak?
Figyelt kérdés
Elmesélte nekem egy csaj, hogy őt sok fiú csapta be, azaz csalta meg, erre én azt reagáltam, hogy nekem nem kell olyan csaj, akin már a fél város...(tudjátok folytatni gondolom!), azóta nem szól hozzám! Ezek szerint az volt a baja velem, hogy őszinte voltam vele, vagy valami más a baj? Nem őszinte pasira vágynak a lányok véletlenül?2013. márc. 14. 18:59
11/14 anonim válasza:
Mesélj egyszer a rossz emlékeidről valakinek, aki részvét helyett elítél értük, és örülj az őszinteségének.
12/14 anonim válasza:
"Akkor most milyennek kell végülis lennie a pasinak?"
Ezt valójában ők se tudják
13/14 anonim válasza:
Szerintem is bunkó vagy. Az, hogy sokan csalták meg, hol egyenlő azzal, hogy sok emberrel feküdt le?
14/14 anonim válasza:
Engem is sokan csaltak meg, pedig még szűz vagyok. Neked inkább szöveget értelmezni kéne megtanulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!