Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek is volt már ilyen? (bocsi hogy részletes)
Fantáziálás után, ami alatt szinte alig értem magamhoz (mindezt ülve, összeszorított lábakkal) mikor felálltam olyan érzésem volt mintha bepisiltem volna. Illetve az érzés nem is, de valami teljesen eláztatott de olyan szinten, hogy a bokámig folyt és a nadrágom ülepe is teljesen olyan lett.
Először azt hittem bepisiltem, de ez többször megtörtént már, annak ellenére, hogy az esetek előtt mindig voltam wc-n. Az utolsó eset mikor az ágyamon izgattam magam, és miután felálltam mintha nyomást éreztem volna a hüvely belsejében és "kiömlött" valami de olyan visszatarthatatlan módon és akkor is ment az alsónemű és nadrág csere.
Tudom, ez elég röhejesen hangzik, de kíváncsi vagyok mással is van ez így és hogy mennyire normális ez, mert régebben nem volt ilyen (mértékű) problémám, a bugyim csak ez picit lett nedves.
Előre köszönöm a normális válaszokat.
18/l
hát ilyen velem is volt már annyira nem mint nálad de azt én is éreztem h belül valami feszít és aztán 'kiömlött 'valami
szerintem csak túlzottan be tudsz mostanában nedvesedni.
Hát azért ennek én annyira nem örülök, mert tiszta nedves lesz minden. Viszont ha ennek valaki valaha örülni fog, akkor nem lesz egy szavam sem.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!