Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, írnátok olyan részletes sztorikat, amiben rendőrrel volt dolgotok, bármi, az adott témával kaocsolatosan?
Mert???? A rendőr nem ember vagy mi a fa@om????
Mivel tud többet, vagy kevesebbet?????
Egy rendőr.....
Én is évek óta vágyom arra, hogy rendőrrel legyen dolgom, de valahogy soha nem igazoltatnak, nem találkozom velük szemtől szembe. Pedig nem panaszkodom, buknak rám a pasik, de én egy rendőrre vágyom régóta.
28/N
Volt egy eset, ami miatt rendőri intézkedésre volt szükségünk és az intézkedés végén az egyik rendőr elkérte a számomat.
Aztán kaptam sms-t tőle, hogy vagyunk, mi újság, én meg válaszoltam, aztán ő is, így elkezdtünk sms-ezni, majd telefonon is beszéltünk egymással. És az lett a vége, hogy szexeltünk. Életem egyik legjobb élménye volt!!!:)
De mivel idősebb is volt, mint én, párkapcsolatban is élt, akkor még én is, bár az eset után nem sokkal kiléptem a kapcsolatból, így nem volt értelme, hogy bármi olyanba is beleéljen magam, amiből úgy sem lesz semmi.
Ennek ellenére néha összefutottunk és még egyszer szexeltünk.:) Ha találkoztunk, csak úgy forrt körülöttünk a levegő.
Nem vagyok rá büszke, mármint arra, hogy megcsaltam az akkori páromat, illetve, hogy másnak a pasijával bújtam ágyba, akkor még fiatal voltam és éltem az életemet, de hogy ha az mondanám, hogy 1 percét is bántam, akkor hazudnék!:)
Nem Zsanettnak hívnak és nem 5 rendőr volt, csak egy!:)
Nem vagyok mohó!:)
"Máskor ne ilyen helyzetben találkozzunk hanem vmi szórakozóhelyen..:)"
vmi ilyesmit mondott:D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!