Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez és mit lehet kezdeni ezzel?
23 éves fiú vagyok. Soha nem volt barátnőm. Soha nem adott puszit egy lány sem. Még csak nem is mosolyogtak rám, maximum pár olyan lány aki mindig mosolyog mindenkire.
Volt olyan, hogy ketten álltunk(fiúk) egy helyen, mi ismertük egymást. Odajött egy lány, aki érdeklődni akart valamiről. Megkérdezte, majd amíg ott volt és várt kb 10 percig csak a másik fiatallal beszélgetett, rám kb 3-szor nézett ezalatt pár pillanatra. Pedig én is válaszoltam volna neki, de ő inkább a másiktól kérdezte és vele beszélgetett. Ja és a lány kezdeményezett minden témát, egyszer sem az ismerősöm. Iskolában is ugyanez volt.
Amikor megyünk valahová bárkivel és érdeklődünk, hogy merre van ez meg az a hely amikor megállítunk tini és huszonéves lányokat, 95%-ban csak a másikra néznek a lányok akkor is, ha én kérdezek tőlük!
Akkor most mire gondoljak? Ennyire számít a külső?
Lesz nekem így valaha valakim? Én már nem is merek megszólítani senkit, mostanában azt mondom annak aki velem jön, "kérdezd meg te őket".
Furcsa, mert mások szerint párkapcsolatnál a külső nem számít.
Nálam meg érdeklődéskor is számít?
ne haragudj, de kicsit mosolyogtam azon, hogy erre a kérdésedre sem válaszolt még senki :D bár ennek oka nyilván a mondandód terjedelmében rejlik (lusta népség!).
először is azzal kezdeném: olyan viselkedést tanúsíts mások iránt, amelyet Te is elvárnál/szeretnél!
talán a kisugárzásoddal van vmi gond...
légy érdeklődő, figyelmes, MOSOLYOGj, dicsérj meg másokat! a testbeszéd rendkívül fontos, sokkal jelentősebb, mint a verbális kommunikáció!!!
ahhoz, hogy ezt teljesítsd, önbizalom kell. ennek kiépítése borzasztó nehéz, még a legjobb külsővel rendelkező emberek is elégedetlenek önmagukkal - sajnos.
a külsőről. igenis fontos! persze az életfelfogásod, a humorod, a szellemi képességeid is sokat nyomnak a latban, viszont a megnyerő, ápolt megjelenés elengedhetetlen kelléke a partnerkeresésnek. tudod, "a külső megfog, a belső megtart..." ha úgy érzed, komoly problémáid vannak ezen a téren, TEGYÉL ELLENE! ha Quasimodo vagy, nyilván sosem leszel Brad Pitt, de a legjobbat még akkor is kihozhatod, sőt ki KELL hoznod magadból - a saját érdekedben.
tudom, hogy ez csak net, de 10 teljes percen át csak Rád figyeltem, nem a barátodra, nem az iskolatársadra, nem a hörcsögödre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!