Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajaj! Mit lehet kezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajaj! Mit lehet kezdeni ezzel, hogy gyorsan eltereljem a gondolataim?

Figyelt kérdés
Van nekem egy kisfőnököm.nem nagy,csak közvetlen főnök.azt úgy képzeljétek el,hogy tök átlag majdnem rondácska pasas.harmincas évei elején jár.én 21 vagyok.nem akarok semmit tőle,házas van egy fia meg ilyenek.de ránézek és úgy meg tudom kívánni,hogy úúú.mikor mosolyog az olyan,hogy olvadok.nem vagyok ettől figyelmetlen a munkámban,de bakker néha már-már kicsúszik a számon h milyen szép szeme van...néha megijedek mert makdnem meg is mondom neki mikor hosszabb ideig a szemembe néz én meg folyok össze a lábaim illékonyak lesznek.nem vagyok egy hősszerelmes beleesős valaki,de nagyon aranyos a srác.hogyan szoktassam le magam arról h lopva nézem ahogy dolgozik?
2012. dec. 21. 23:07
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja,már olyan szinten vagyok,hogy elképzeltem milyen jó lenne ha belémélvezne...hát aznap nem nagyon mertem ránézni,égett a pofám...
2012. dec. 21. 23:13
 2/15 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy "verd ki", de mivel csaj vagy hozzáteszem - a fejedből...

Hogy szoktasd le magad róla? :D

Idézd fel hányszor kellett túlórázni miatta, milyen szemét az alacsonyabb rendű kollegákkal, hányszor sunnyogott meg ilyenek.

2012. dec. 21. 23:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Dugjál vele ha belemegy.Utána vagy kiábrándulsz belőle,vagy jobban megtetszik,de a gondolatokon túlléphetsz.
2012. dec. 21. 23:16
 4/15 A kérdező kommentje:
Első:a 'kiverés' megvolt,nőként is megoldható önkielégíteni miközben rá gondolok és ráadásul kva jó fej,sosem okoz gondot semmivel nekünk...második,szerintem esélytelen,mert utána nem tudnék ott dolgozni,melóhely meg fontosabb.
2012. dec. 21. 23:21
 5/15 A kérdező kommentje:
Bárcsak rendberakna egyszer és nem lenne következménye...nagyon bírnám.sajna ilyen kis ribi vagyok,rájöttem,de ha egyszer nedvesedek akkor ez van;(
2012. dec. 21. 23:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Gondolj a csaladjara, hogy neked sem esne jol, ha gyerekeid lennenek, es a ferjed munkatarsnoje elkapna egy menetre. Esetleg kepzeld el, hogy milyen amikor a wc-n ul, meg fingik. Egyebkent is a fonokod, jobb ha elkerulod a szexet vele. Valamint fogj egy szexpartnert, es eleggittesd ki magad vele rendszeresen!
2012. dec. 21. 23:27
 7/15 A kérdező kommentje:
Van szeretőm...na,ez a családjára gondolós nem rossz
2012. dec. 21. 23:32
 8/15 anonim válasza:
Bocs hogy ilyet kérdezek de te mikor kaptál utoljára kolbászt? Tarts egy kolbászkúrát és máris nem lesz gond :)
2012. dec. 21. 23:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Akkor csereld le, vagy tarts meg egyet. En is ilyen kis ribi voltam amugy a te korodban, csak vegul rauntam, hogy senki nem vett komolyan, igy komoly, megbecsult no lettem. :P
2012. dec. 21. 23:38
 10/15 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen vasárnap feküdtem le a pasival akinek a szeretője vagyok.sajnos lefekhetnék akárkivel akkor is erre a faszira gondolnék esténként.
2012. dec. 21. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!