Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajaj! Mit lehet kezdeni ezzel, hogy gyorsan eltereljem a gondolataim?
Figyelt kérdés
Van nekem egy kisfőnököm.nem nagy,csak közvetlen főnök.azt úgy képzeljétek el,hogy tök átlag majdnem rondácska pasas.harmincas évei elején jár.én 21 vagyok.nem akarok semmit tőle,házas van egy fia meg ilyenek.de ránézek és úgy meg tudom kívánni,hogy úúú.mikor mosolyog az olyan,hogy olvadok.nem vagyok ettől figyelmetlen a munkámban,de bakker néha már-már kicsúszik a számon h milyen szép szeme van...néha megijedek mert makdnem meg is mondom neki mikor hosszabb ideig a szemembe néz én meg folyok össze a lábaim illékonyak lesznek.nem vagyok egy hősszerelmes beleesős valaki,de nagyon aranyos a srác.hogyan szoktassam le magam arról h lopva nézem ahogy dolgozik?2012. dec. 21. 23:07
11/15 A kérdező kommentje:
Nem fekszek össze mindenkivel,volt egy négy éves kapcsolatom nemrég ért véget ő vette el a szüzességem a mostani szeretőm meg jó az ágyban de aemmi több.szóval ez a srác a harmadik faszi akit így kívánok.
2012. dec. 21. 23:41
12/15 anonim válasza:
Nem itelkeztem, nekem is tetszett a fonokom anno. Probald meg kontrollalni magad, gondolj arra, lehet siman nemet mondana, mert huseges. Es az eleg ciki lenne.
13/15 A kérdező kommentje:
Megoldom a problémát,a feleségére gondolok aki b meg bármikor lefekhet vele.a mázlista nő.
2012. dec. 21. 23:53
14/15 anonim válasza:
Bakker én ugyanígy vagyok egy oszálytársammal.. Van kapcsolatom ez a legnagyobb baj:S De azt a apsit,ha meglátom szó szerint megerőszakolnám meg olyna jó a segge áá
15/15 A kérdező kommentje:
Ez az kedves utolsó,én meg mégúgyse nyúlhatok hozzá,mert főnök és heti 48 órát kell vele lennem.kegyetlen az élet.
2012. dec. 22. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!