Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanárnommel osszejottunk a mai napon. Szerintetek mit csináljunk hogy ne legyen belole baj?
Figyelt kérdés
Gimi,én 18 tanárnom 41.2013. márc. 14. 13:49
21/40 anonim válasza:
Én sose hittem volna, hogy ilyen létezik és azóta sokszor láttam magam is, hogy vannak ilyen kapcsolatok. Nem annyira ritka és szinte sose buknak le vele.
22/40 anonim válasza:
Szentgyörgyi Albert nevét a szádra ne vedd és Kodály Zoltánét se.
23/40 anonim válasza:
20-as: én saját szememmel láttam többször is ahogy a tanárurak/nők rámozdulnak a tanítványra. Aztán hogy mi lesz belőle a fene se tudja, de ha mondjuk az egyszeri szex kategóriát nézzük, akkor nem annyira nagy ritkaság ez.
24/40 anonim válasza:
23:
Én inkább azt látom, ahogy a friss végzős töritanár menekül a vihogó lányhordák elől...
Vannak lazább tanárok nálunk is, de konkrétat én nem tudnék elképzelni, tényleg nagyon rosszul járhat az illető tanár.
És a legtöbbje nem is úgy tekint rájuk. A 18 éves lányok nagyon szépek, de nagyon komolytalanok még, épeszű felnőtt ember ebbe nem megy bele.
26/40 anonim válasza:
fejben nincs baj , tanárnéni tudja hogy ebben a korban kő kemény a cerka..
27/40 anonim válasza:
Igy bízza a gyerekét az ember az iskolara hogy megtanitjàk a 40 évesekkel valo közösülèsre..
28/40 anonim válasza:
Sikerült a felvételi lànyom? Vigyel ovszert ha korrepetàlnak, es rendszeresen moss fogat.
Sokat fogsz tanulni a tanaroktol.
30/40 anonim válasza:
Azóta is gimibe jársz? Ilyen hülye vagy, hogy azóta sem sikerült leérettségizned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!