Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha két lány csókolózik akkor az cuki de ha két fiú akkor az már gusztustalan?
Figyelt kérdés
A 'cuki't találtam a legmegfelelőbb szónak.2013. márc. 13. 23:43
11/21 anonim válasza:
lehet nézőpont kérdése, de én mind a kettőt szoktam nézni
a két lány meg elfogadott, ennyi N
12/21 anonim válasza:
Számomra:
Két lány = aranyos, tetszik
Két fiú = nincs mit tetsszen a dolgon, de nem tartom undorítónak, csak nem is nézegetem szívesen
Lány és fiú = a fiú beleront az összképbe, így nem túl érdekes
Ez a véleményem :D
13/21 anonim válasza:
De gonoszak vagytok ti mind :P
14/21 anonim válasza:
Nem baj,én zöldet nyomtam és minden őrült rajongómat is erre biztatok :'D
15/21 Mókusgyilkos válasza:
melyik országban "cuki" a lezbi csók? szimplán farokfelállító :D
16/21 Beviz Elek válasza:
A csajok.... valakinek bejön, valakinek nem (nekem.igen).
De 2 fèrfi.... gusztustalan. 2 borostàs arc.... èn beleokàdnèk a szàjàba
17/21 anonim válasza:
ugyanazért amiért ha egy srác rengeteg csajjal dugott már ő a király, de ha egy lány dugott már egy csomó sráccal az meg ribanc.
18/21 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. Egy hetero fiúnak nyilvánvalóan tetszik ha két lány csinálja, hiszen mi a jobb egy lánynál? Természetesen kettő! :)
19/21 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha két fiú csókolózik.
L
20/21 cetkutya válasza:
Nekem egyik sem tetszik, na jó, ha két lány csinálja akkor még talán belefér, de többnyire a diszkós pózer*icsákat juttatja eszembe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!