Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti néha napján vagy akár rendszeresen megnézitek a társatok (férjetek) alsónadrágját hogy nem e maszatos? Ezt úgy értem, hogy nem volt e más nővel pl napközben. Van e rajta árulkodó jel?
Szerintem ez még nem jelenti azt, h megcsalja. Lehet csak kielégíti magát, és ennyi, vagy spontán...
Inkább meg kéne beszélniük, h mi a gond az ágyban.
A nő is kezdeményezhetne.
Ne haragudj, én elég rendszeresen dugok, de a gatyám még soha nem lett g*cis...
Tudod igényes emberek egyrészt leveszik a gatyát dugás előtt, másrészt megtörlik/megmossák a farkukat dugás után...
Szerintem inkább az ismerősöd szépen elhízott az évek alatt és egy rusnya tehén lett, apuci meg inkább kiveri naponta, csak hozzányúlni ne kelljen a csoffadt testéhez...
Úristen.
xD hát nem nézném meg a jelenetet, ahogy maszat után kutatsz titokban. :DDD
"Meg kell mondani a másiknak hogy vége és nem elmászkálni máshoz meg veregetni magának"
Na álljon már meg a menet, neked még a "veregetés" is megcsalás? :D Hát, ilyen terrorista nővel se lennék :P
Attól, hogy van partnerem, néha én is rárántok, szóval simán befigyelhet egy spermafoltos alsógatya, de ha így belegondolok, hogy a csajom emiatt képes lenne kirúgni.. ez gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!