Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti néha napján vagy akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti néha napján vagy akár rendszeresen megnézitek a társatok (férjetek) alsónadrágját hogy nem e maszatos? Ezt úgy értem, hogy nem volt e más nővel pl napközben. Van e rajta árulkodó jel?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 23:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm mesélte hogy gyanús lett neki hogy a párja havonta 1X vagy ritkábban közeledik felé.És állandóan elutasítja a kezdeményezését.Ezek után elkezdte nézegetni a fehérneműt.Hát talált is spermanyomot rendesen.Rákérdezett,persze tagad.Azóta is együtt élnek de a gatyát nézegeti.
2013. márc. 13. 23:57
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ez még nem jelenti azt, h megcsalja. Lehet csak kielégíti magát, és ennyi, vagy spontán...

Inkább meg kéne beszélniük, h mi a gond az ágyban.

A nő is kezdeményezhetne.

2013. márc. 14. 00:07
 13/22 anonim ***** válasza:
60%
Mármint sűrűbben kezdeményezhetne.
2013. márc. 14. 00:08
 14/22 anonim ***** válasza:
Tudod, ha a barátnőm/párom nézegetné, hogy spermafoltos-e a gatyám, elég gyorsan vége lenne a kapcsolatunknak. Mondjuk úgy öt percen belül. Azért kellene hozzá ennyi idő, hogy azért el tudjam mondani a véleményemet...
2013. márc. 14. 02:07
 15/22 A kérdező kommentje:
A nő sűrűn kezdeményez,azzal nincs baj.De szerintem itt már nincs miről beszélni.Amikor napi szinten kell nézni valaki gatyáját mert a bizalom megszűnt és az életközösség megszűnt köztük jóformán akkor el kell engedni,nem gatyát nézegetni....
2013. márc. 14. 07:14
 16/22 anonim ***** válasza:
67%

Ne haragudj, én elég rendszeresen dugok, de a gatyám még soha nem lett g*cis...

Tudod igényes emberek egyrészt leveszik a gatyát dugás előtt, másrészt megtörlik/megmossák a farkukat dugás után...

Szerintem inkább az ismerősöd szépen elhízott az évek alatt és egy rusnya tehén lett, apuci meg inkább kiveri naponta, csak hozzányúlni ne kelljen a csoffadt testéhez...

2013. márc. 14. 08:01
 17/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Az évek során valóban hízni hízott és régóta együtt vannak,de egy nagyon csinos ápolt nő még így is.Mindig fodrászolt haj,jó illat,manikűr,pedikűr szóval szerintem nem ez a megoldás ha valaki elhidegül.Meg kell mondani a másiknak hogy vége és nem elmászkálni máshoz meg veregetni magának.Persze így kényelmes,mosnak főznek takarítanak rá..
2013. márc. 14. 08:49
 18/22 anonim ***** válasza:
26%
fekete alsón te mit nézel????semmi nem látszódik
2013. márc. 14. 09:28
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Úristen.

xD hát nem nézném meg a jelenetet, ahogy maszat után kutatsz titokban. :DDD

2013. márc. 14. 09:30
 20/22 anonim ***** válasza:
60%

"Meg kell mondani a másiknak hogy vége és nem elmászkálni máshoz meg veregetni magának"

Na álljon már meg a menet, neked még a "veregetés" is megcsalás? :D Hát, ilyen terrorista nővel se lennék :P

Attól, hogy van partnerem, néha én is rárántok, szóval simán befigyelhet egy spermafoltos alsógatya, de ha így belegondolok, hogy a csajom emiatt képes lenne kirúgni.. ez gáz.

2013. márc. 14. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!