Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit éreznétek hasonló helyzetben?
Randiztok egy sráccal, aki kibérel egy lakást a második találkozásotok alkalmával. A srác bejön nektek, de nem akartok aznap lefeküdni még vele, de rámenős (nem erőszakos) és végül orálisan kielégítítek.
Ezután útban a buszhoz, azon jár a srác esze, hogy vajon eléri-e, a kommunikáció köztetek meg lapos lesz.
Mit éreznétek?
Ha barátnőtőkkel történik hasonló mit javsolnátok neki ezután?
Én eleve nem mennék el idáig a második találkozás alkalmával, úgyhogy nem tudom teljesen átérezni a dolgot.
Ha valamilyen csoda folytán mégis ilyen helyzetbe kerülnék, jó messzire elkerülném a srácot ezek után. Nyilvánvaló,hogy mire ment ki a játék, nemdebár.
Ezt én se értem, ha lefeküdni nem akar, akkor minek sz*pja le?
Azon viszont, hogy a pasinak a buszon jár az esze, nem csodálkozom, egyszerűen ez foglalkoztatja, nem tud többfelé figyelni, ez tök normális....
Én voltam a srác és nem csak szexet akartam a lánytól.
Ő nem akarta, hogy kényeztessem, biztosan azért, mert tudta, hogy akkor szex is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!