Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Sokan mondják nekem, hogy helyes vagyok és lányok is vannak körülöttem... De egyik se igazán fog meg engem, magamhoz valót meg nem igazán találok.. Ha meg találok akkor vagy kapcsolatban vagy pedig épp vége lett egy hosszabb kapcsolatának és nem akar újabbat, várnj meg nem fogok senkire :/
Ilyen helyzetben mit lehet tenni? Sajnos még sose voltam szerelmes és zavar, csak egy normális kapcsolatot szeretnék...
2013. jan. 10. 23:11
1/7 anonim válasza:
helyes lányok vannak körülötted és egyik sem fog meg???
2/7 A kérdező kommentje:
Nem éppen helyesek... De rendesek...
2013. jan. 10. 23:13
3/7 anonim válasza:
ha helyes vagy, akkor csak keress, majd lesz valaki
4/7 A kérdező kommentje:
Igazából ezt mondják, hogy az vagyok.. Én személy szerint átlagosnak tartom magam! De valamiért régebben könnyebben ment... Nem tudom mi történhetett...
2013. jan. 10. 23:16
6/7 anonim válasza:
Van ilyen az én legjobb barátom (Fiú) is ilyen helyzetben van! ő is keresi azt a lányt......... annyit tehetsz hogy ismerkedsz ,és légy vevő az újra ;)
7/7 A kérdező kommentje:
20 vagyok! Amúgy kitartóan keresek, csak neha elbizonytalanodok és ez a rossz :/
2013. jan. 13. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!