Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szereti tényleg? Vagy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szereti tényleg? Vagy mi a baja a pettingel?

Figyelt kérdés

Először is 16 éves csaj vagyok a barátom 18 lesz.5 hónapja vagyunk együtt én még szűz vagyok..ö már nem..viszont tegnap eléggé beindultunk ö szájjal kielégített..viszont amikor én akartam..megállt és elmondta..:hogy ö nem bírja..ezt tenni velem..ö ezt nem szereti és,hogy megalázónak tartja..főleg nem tudna rám élvezni..elmondtam neki,hogy nekem semmi próblémám nincs evvel szívessen megteszem neki sőőt szeretem is..és avval,hogy lenyelem vagy nem az teljessen mind1..

erre ö elmondta,hogy megalázónak tartja..mondtam,hogy tegyünk egy próbát feküjön el és próbáljuk meg..de eléggé görcsös volt és hamar abba hagyatta:S

Szerintetek ez mit akart jelenteni?:Stényleg nem szereti?

2009. szept. 14. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet túl korán elélvezett volna és ez a pasikat nagyon fusztrálja és nem akart előtted beégni. Az én Párom (pedig 28 éves) is kb.25 perc után elélvez akkor is azt mondja hogy de béna meg hogy bírhatta volna tovább, de úgy mondja hogy én meg 3x élvezek el ennyi idő alatt. Ez az amit soha nem fogok/fogunk megérteni mi nők. Pasiknak a génjébe van. 22/L
2009. szept. 14. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én párom is megalázónak tartja, rám nézve-26 éves!! Én 18. Nem szereti, én pedig nem erőltetem, mit is erőltessek rajta? Nagyon jól megvagyunk nélküle, nagyon szeretjük egymást, és legalább tudom hogy nem a szex miatt van velem, ert eleinte féltem belevágni a kapcsolatba a korkül miatt, mi van ha kihasznál, de erről szó sincs...sztem nem baj.
2009. szept. 14. 19:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy nem..mert miútán elkezdtem neki..azután vagy negyed órán keresztül csináltam..és semmi..
2009. szept. 14. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:
sztem egyszerűen télleg megalázónak tartja, vannak ilyen fiúk, nincs ebbe semmi.
2009. szept. 14. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!