Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek hozzá? Csak szeretnék vele chatelni valahogy semmi több.
Figyelt kérdés
Nyaraláskor cirkuszba voltunk ahol megtetszett egy srác. Emiatt 2x is voltam a cirkuszba xD Na a lényeg hogy nagyon megtetszett, mikor hazajöttünk pár napig fel sem tudtam dolgozni hogy soha többé nem láthatom Őt. Nemrég rátaláltam myvipen...bejelöltem és visszajelölt! De hogyan kezdjek hozzá? csak beszélni szeretnék vele..2009. szept. 14. 18:25
1/1 anonim válasza:
Csak köszönj neki levélben,hidd el ez jó taktika,én is így jöttem össze a mostani párommal akivel már jegyben járok!Ő majd érdeklődik utánad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!