Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gege2012 kérdése:
A barátnőm elhagyott nincs értelme az életemnek. Mit tegyek? öngyilkosság járkál a fejemben.
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 20:15
11/21 anonim válasza:
engem is elhagyott, de en inkabb megyek mashova dugni
12/21 anonim válasza:
Hát igen van akinél a kutyaharapást szőrével a jó terápia,nálam pl. a világtól elvonulás és olvasás az.
13/21 anonim válasza:
Egyetlen egy nő sem ér annyit, hogy eldobd érte az életed, remélem érted... Kell egy kis idő, de túl leszel rajta, mi is mentünk már ilyesmin keresztül, sőt néhányan többször is.. NE csinálj semmi baromságot értük!!
14/21 anonim válasza:
Hiszed vagy nem énis 4 napja szakítottam a barátnőmmel, hónapokig már együtt éltünk minden este összebujva tévéztünk, összebujva aludtunk a lánynál éltem most meg egyedül a szobámba vagyok a hiánya nagyon rossz, nem éri meg feladni egy hülye öngyilkosággal nem ér annyit ha nekem rossz őneki is hidd el a hiányod majd kikészíti tudom nekem pár nap mulva lessz egy e-mailem vagy egy telefonhívás hogy kezdjük előről. Ezzel azt akarom mondani várd ki a végét ne csinálj hülyeséget.
15/21 A kérdező kommentje:
Ha valaki érzett már olyan szeretetet mind én a barátnőm iránt akkor tudja,hogy itt nem számít az idő.
2013. márc. 13. 19:26
16/21 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok, mondtam hogy bejött amit leirtam neked. képzeld el jelen pillanatban a barátnőmmel beszélek facebookon enyit tesz az idő. hidd el keresni fog ha tényleg szeret, egyszerűen megöl rosszul esik egymás hiánya és ő lépett először az ügy érdekébe nem én. én mondjuk holnap csináltam volna :)csak ő megelőzött várd ki te is hidd el megéri. hirtelen harag ez csak elmulik nála és belátja hogy ennek semmi értelme
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Legyen igazatok..
2013. márc. 14. 18:31
18/21 anonim válasza:
Oké. Lehet bunkó leszek, de ha szereted, akkor nem nyírod ki magad. Mi történik, hogy ha végzel magaddal. A szüleid szomorúak lesznek és értetlenül állnak majd ahogy a baráti köröd stb.
A lányban pedig lelkiismeret fordulást keltesz, hogy miatta ölted meg magad. Mardosni fogja a bűntudat, nem bír majd aludni éjszakánként.
Szeretnéd ezt neki?
Ha igen, akkor nincs több kérdésem.
19/21 A kérdező kommentje:
Még élek.. :D de csak a szüleim miatt. Ha egyszer elhagyott akkor ne aludjon :D
2013. márc. 26. 16:11
20/21 anonim válasza:
Hát ez elég szánalmas...miért nem vissza próbálod szerezni ha ennyire odavagy érte Mr.Hatalmas szerelmes??? persze mindig a könnyebb utat kell választani..amúgy aki valóban öngyilkos akar lenni az nem irkálja ki hanem az csinálja..ez már önsajnálat..ha annyira szereted a csajt akkor szerezd vissza! Már ha megéri...Te életed Te döntésed !
By a Lelkiismereted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!