Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallode kérdése:
A lányok mire izgulnak fel a fiún?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mi például fiúk a seggüket, mellüket nézzük.
Azt tudom, hogy a lányok a hasizmot általában, de van olyan hogy egy fiú lábát is, illetve lábszőrét cirógatja?:D Erre is gerjedtek lányok?:D
2013. márc. 12. 17:46
11/14 anonim válasza:
mi lányok nem vonzódunk úgy a fiukhoz mint a fiuk a lányokhoz. Bár a legtöbb lány persze azt mondja hogy csak a kockás has, amikor ez nem is számít és egyáltalán nem fog meg egy lányt.Ez olyan minthogy van 2 szép csaj de neked abbol csak egy jön be igazán.. a lányoknál is így van a külső megfog belső megtart hatalmas nagy igazság:)
13/14 anonim válasza:
Én a fiúk mozgására illetve a következő testrészekre ruhán keresztül: comb,has,nyak illetve ha látszik hogy fel áll neki arra durván nedvesedek
14/14 anonim válasza:
Nőként mindig azt gondoltam, hogy a nők csak a látványra nem tudnak felizgulni.
Aztán egyik barátnőm hozzáment egy japán férfihoz.
Az az elegancia, kecsesség, a karcsú dereka, az ápoltság, a dús haja, és azok a vadítóan gyönyörű szemei...
Szóval rájöttem, hogy csak rossz helyre születtem.
És itt nem csak a rasszról van szó. Sajnos a kelet-európai férfiak túlnyomó többsége nagyon igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!