Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeretem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon édes,és annyi idős mint én,mondta h szeret,és élete végéig szeretni fog,de nem merek megbízni benne mert mikor úgymond elkezdte húzni az agyam,akkor volt barátnője,és tudom,hogy több mint barátság de kevesebb mint szerelem,nem bírom.:(2013. márc. 11. 21:02
11/18 anonim válasza:
Nem hulyit, kedvel nem is kicsit! ;)
12/18 anonim válasza:
Miért mondod,hogy nem hülyíti,ha van közben barátnője????
13/18 A kérdező kommentje:
Csak év elején volt barátánője és akkor kettő is,és már vagy fél éve nincs.
2013. márc. 13. 18:09
14/18 anonim válasza:
Ha ebben az időben nem volt barátnője,akkor lehet,hogy tényleg nem hülyít,bár ez a forma,ahogy kiadja számomra hülyítésnek tűnik.
Az biztos,hogy tetszel neki,de azért ilyeneket mondani,vegyük úgy,hogy romantikus bolondság,ami még élvezetes is lehet,de azért ne tedd föl rá a jövődet még:)
15/18 A kérdező kommentje:
De most nagyon szomorú vagyok,mert megmondtam,hogy felejtsen el,meg stb..de olyan mintha be depizett volna egy kicsit nem is tudom,de nagyon furcsa lett
2013. márc. 13. 19:52
16/18 anonim válasza:
Azt mondod két barátnője volt egyszerre???
17/18 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt mondja h szeretlek szerelmem,aztán este 11-kor is erre tegnap képzeld tegnapelőtt lett barátnőm,na persze nem ezzel a szavakkal,de vagy hazudik vagy bunkó :( :// de igazából nem vagyok nagyon szomorú inkább csak rosszul esik.
2013. márc. 14. 16:11
18/18 anonim válasza:
Akkor csak nem tudja,hogy mit akar,sokáig sokaknál így van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!