Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szeretem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon édes,és annyi idős mint én,mondta h szeret,és élete végéig szeretni fog,de nem merek megbízni benne mert mikor úgymond elkezdte húzni az agyam,akkor volt barátnője,és tudom,hogy több mint barátság de kevesebb mint szerelem,nem bírom.:(

2013. márc. 11. 21:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
nem szereted csak nagyon fontos számodra
2013. márc. 11. 21:04
 2/18 A kérdező kommentje:
De ha esetleg meglátom más lányokkal,szétver az ideg :(
2013. márc. 11. 21:05
 3/18 anonim ***** válasza:
79%

várj egy kicsit, én is hasonlóképpen jöttem össze mostani barátnőmmel, előzővel csak azért voltam együtt mert azthittem h vele nem lehet semmi, aztán mikor kiderült hogy tévedtem, akkor egy ideig "fűztem" hogy biztosra menjek hogy komolyan gondolja, mert nem akartam dobni előzőt potyára, nem akartam egyedül maradni, és utána amikor tudtam h komoly lesz akkor vetettem veget az elozo kapcsolatomnak.

Ez alapjan lehet hogy csak azt varja hogy komolyan gondolod-e, mert senki se szeret egyedül lenni főleg nem 2szék közé esni ilyen témába. Remélem segítettem^^

16/F

4/18 anonim ***** válasza:
57%

"Szerintetek szeretem?"

Honnan tudjuk, hogy te mit érzel?

5/18 anonim válasza:
100%
Igen szereted csak bizonytalan vagy. Ne hagyd hogy húzza az agyad. Ha mégis ugy érzed hogy nembírod akkor adj magadnak egy kis időt és gondolkozz. Hidd el segít.
2013. márc. 11. 21:06
 6/18 A kérdező kommentje:
És az a legfélelmetesebb,hogy igazából megkérte,hogy csókoljam meg holnap örülök is és kicsit meg is ijedtem.
2013. márc. 11. 21:08
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ideg szétvet, nem szétver :)
2013. márc. 11. 21:27
 8/18 anonim ***** válasza:

őő igen én is így csináltam xdd

ugyanezzel a módszerrel:D

egyértelmű hogy csak meg akarja nézni hogy mennyire gondolod komolyan^^

(3as voltam.xdd)

2013. márc. 11. 21:30
 9/18 A kérdező kommentje:
Szóval csak hülyít?
2013. márc. 11. 21:38
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút hülyít és látja a hatást,ami tetszik neki.
2013. márc. 13. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!