Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre két emberbe szerelmesnek lenni?
Igazából...
Az egyik fiú 200 km-re lakik, jártunk egy ideig (talán fél év), de a távolság végül szétválasztott, mert NAGYON ritkán találkoztunk.
A másik az osztálytársam, nagyon jó barátok voltunk, már évek óta tetszettem neki, de én csak barátként tekintettem rá. Most volt pár hónap, amikor az osztálytársamat kezdtem megszeretni, de közben szerettem (szeretem) a (mostmár csak volt)barátomat is.
A mostani felállás: Az osztálytársam nem szól hozzám, érthetetlen okok miatt. A másik fiút még mindig szeretem, ő is engem, de vele is ritkán beszélek már. Mondjduk most pénteken pont találkozunk, mert leutazom a nagymamámhoz, ahol ő is lakik. Félek, ha meglátom... megint belemegyek abba a kapcsolatba, ami eddig sem működött (voltak más tényezők is a 200 km-en kívül, pl. féltékenység, meg hogy nem bízott bennem mindig.).
Az osztálytársam meg egészen ideális lenne, ha egyszer hozzám szólna... már több, mint 3 hete fogalmam sincs miért, de nem beszélünk, és ez nagyon nagyon rossz. Pedig végre örültem, hoyg a másik fiút elfelejthetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!