Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet egyszerre két emberbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyszerre két emberbe szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
Szerintetek? :/
2013. márc. 11. 20:03
1 2
 1/11 anonim válasza:
73%
igen
2013. márc. 11. 20:10
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Igen. Én se hittem volna. De dönteni kell, az a legnehezebb.
2013. márc. 11. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
igen
2013. márc. 11. 20:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :(
2013. márc. 11. 20:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mesélj,mert látom nagyon levagy törve. Nem tudsz dönteni két fiú között?
2013. márc. 11. 20:48
 6/11 A kérdező kommentje:

Igazából...

Az egyik fiú 200 km-re lakik, jártunk egy ideig (talán fél év), de a távolság végül szétválasztott, mert NAGYON ritkán találkoztunk.

A másik az osztálytársam, nagyon jó barátok voltunk, már évek óta tetszettem neki, de én csak barátként tekintettem rá. Most volt pár hónap, amikor az osztálytársamat kezdtem megszeretni, de közben szerettem (szeretem) a (mostmár csak volt)barátomat is.

A mostani felállás: Az osztálytársam nem szól hozzám, érthetetlen okok miatt. A másik fiút még mindig szeretem, ő is engem, de vele is ritkán beszélek már. Mondjduk most pénteken pont találkozunk, mert leutazom a nagymamámhoz, ahol ő is lakik. Félek, ha meglátom... megint belemegyek abba a kapcsolatba, ami eddig sem működött (voltak más tényezők is a 200 km-en kívül, pl. féltékenység, meg hogy nem bízott bennem mindig.).

Az osztálytársam meg egészen ideális lenne, ha egyszer hozzám szólna... már több, mint 3 hete fogalmam sincs miért, de nem beszélünk, és ez nagyon nagyon rossz. Pedig végre örültem, hoyg a másik fiút elfelejthetem...

2013. márc. 11. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Beszéld meg az osztálytársaddal,hogy mi a baj,mert lehet,hogy egy szimpla félreértés miatt nem beszél veled. Hidd el jobb lesz,ha megbeszélitek!:)
2013. márc. 11. 21:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem ha az első mellett észre vetted a másodikat akkor az elsőt nem szereted igazán.
2013. márc. 11. 22:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem. Ez csak önámítás. Ha kettő között vacillál valaki, akkor egyik sem az igazi. Ha az lenne, nem lenne kérdés. Fel kell nőni a kapcsolathoz, és nem mindenáron választani egyet, csak azért, hogy legyen. Senkivel szemben nem korrekt. Maradj egyedül, míg nem vagy képes normális kapcsolatot kialakítani!
2013. márc. 12. 10:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem legalábbis az egyiket biztos, hogy jobban szereted, mint a másikat...
2013. márc. 12. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!