Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran találkozzunk a párommal? Döntsetek velem!
A párommal távkapcsolatban élünk. Mivel nekem rugalmas a munkaidőm (kedden, szerdán és csütörtökön dolgozom), illetve nekem olcsóbb is, így én járok hozzá. Hetente, csütörtök este/péntek reggeltől általában hétfő reggelig vagyok ott. Pénzügyileg azonban ez kezd mindkettőnk számára "megterhelő" lenni, így kicsit ritkítani kéne. Én két módot találtam:
1: Továbbra is hetente járok fel, de csak szombattól hétfő reggelig, illetve néha kimaradhat 1-1 hét, pl. ha menzeszem van. VAGY
2: Mostantól 2 hetente találkozunk, de akkor több napra, továbbra is csütörtök este/péntek reggeltől akár kedd reggelig is.
Ti melyiket választanátok? Írjátok meg, esetleg azt is, hogy miért!
(És igen, hála a Jó Istennek, EZ a legnagyobb gondom!!! Ha szálka van a seggedben, ne írj! ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!