Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak. örülnétek ennek?
Figyelt kérdés
A páromnak névnapja lesz, és semmi ötletem sincs, hogy mit adhatnék neki.
Arra gondoltam, (mivel elég édesszájú) hogy sütök neki egy gyümölcstortàt, és majd meglepem vele egy reggel :)
Örülnétek neki? :)
2013. márc. 11. 19:00
11/12 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, amúgy én amikor nem tudok semmilyen tárgyat kitalálni, akkor valamilyen programra veszek jegyet, mindig lehet olyan rendezvényt/koncertet/bulit vagy akármit találni, ami érdekelné a párodat (gondolom :D ).
Szóval akár ilyesmiben is gondolkozhatsz, ha épp tárgyi dolgot nem tudsz neki kitalálni. Az ilyesminek általában jobban is örül a barátom, meg én is. De a torta is jó ötlet, csak mondom ezt is, ha esetleg valami alternatív megoldás kell... :D
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, nagy önbizalmat adtatok a sütèshez :)
2013. márc. 11. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!