Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ilyen fiatalon összeházasodni?
Figyelt kérdés
23 éves múltam, a barátnőm 19. 5 éve vagyunk együtt, nem tudom az életemet mással elképzelni, és úgy érzem ő sem. Jövő hétre tervezem, hogy megkérem a kezét. Szerintetek gáz vagy nem gáz ilyen fiatalon házasodni? Mondjuk még nem mondott igent :D, de 99% hogy igent mond.2013. márc. 11. 01:25
11/12 anonim válasza:
Nem gáz, de én nem mennék bele egyikötök szemszögéből sem ..
12/12 anonim válasza:
Nem gáz. Ismerek ilyen házaspárokat, tök jól megvannak már évek óta.
Viszont tényleg célszerű szerződni. Ha minden jól megy és örökre együtt maradtok, akkor akár el is felejthetitek, hogy valaha megírtátok, de ha bármi gond van, akkor bizony jól jöhet.
Olyan, mint a biztonsági öv. Nyilván nem úgy indulsz neki az útnak, hogy karambolozni fogsz, de ha mégis megtörténne a baj, hatalmas szolgálatot tehet az a kis mozdulat az út elején, amikor bekapcsoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!